Airconditioning voor Thuis

Energiebesparend comfort het hele jaar door? Met het A merk Daikin airconditioning systeem met koelen en verwarmen zijn er vele verschillende modellen. Gaat uw voorkeur uit naar duurzaamheid? Of juist design, vermogen of functionaliteit? Martin denkt graag mee wat past binnen uw woonsituatie op korte termijn.

In onze nieuwe showroom kunt u de verschillen voelen én zien in verschillende stijlkamers, waarin wij de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden en laat de installaties draaien zodat u de verschillen kunt ervaren.

Kiezen voor Spruijt 

Korte termijn levering & installatie

Uniek persoonlijk contact

Afspraak = afspraak

Maatwerk installatie gegarandeerd

Airco Vakmanschap met 10 jaar ervaring

Begeleiding en installatie airco Martin & team

STEK en F-gassen gecertificeerd

Wie is Martin Spruijt?

Een 10 jarig gevestigde West-Friese onderneming en is één van de specialisten in het airco vakgebied. Martin loopt zelf elk project van A-Z persoonlijk met al zijn klanten door, van voorbereiding tot installatie en oplevering. Met ons vaste team en realiseren kleine en grote projecten zonder de persoonlijke touch te verliezen.

Voor iedere klant is dé op maat oplossing te vinden, doordat we ontzettend veel praktijkervaring hebben op gedaan in de zakelijke en particuliere branche.

Bezoek onze showroom alle modellen en mogelijkheden te bekijken én ervaren!

Martin is altijd van de nieuwste trends op de hoogte en trotse Daikin Dealer om uitstekende garantie  & service te kunnen bieden.

Bekijk onze recensies, laat u inspireren door onze projecten en lees het Bedrijf in Beeld krantenartikel

Spruijt Airco specialisten

Airconditioning Woonkamer

Een prettig klimaat in de zomer en winter door een airconditioning systeem? Dat klinkt comfortabel! Profiteer van de volgende 5 voordelen bij aanschaf van een airco :

  1. De werking en uitstraling zijn zo geoptimaliseerd, dat deze niet opvallen in het interieur en zelfs een design stuk is
  2. Verder kunnen de airco units snel koelen en/of verwarmen met rendement van 400%
  3. Tevens heeft de airco een luchtzuiverende werking
  4. Combinatie mogelijk met zonnepanelen en/of warmtepomp installatie
  5. Tot slot draagt u bij aan verduurzaming door de A+++ airco modellen
Spruijt Klimaat airco Stylish mat zwart

Airconditioning Slaapkamer

De zomers worden heter en langer, daarom kijkt u nu naar de optie voor een airco systeem voor de belangrijkste plek om tot rust te komen: de slaapkamer! Niets is vervelender dan na een drukke lange zomerdag niet in slaap te kunnen komen en te zweten terwijl u de volgende dag weer productief en fit moet zijn. Een airco biedt uitkomst voor deze warmte ontwikkeling. Ook in de nu duurdere winters kunt u op gezette tijden de slaapkamer verwarmen, zodat u niet de kachel de hele dag hoeft te laten meedraaien.

  1. Airco geen luxe, maar een standaard
  2. Daarnaast zijn de split airco wand units fluisterstil
  3. Ook in nachtmodus in te stellen, zodat u geen geluidsoverlast ervaart tijdens het slapen
  4. Bijkomend voordeel is dat de luchtvochtigheid aanzienlijk daalt bij het gebruik
  5. Als laatste is het op een koude dag mogelijk om bij te verwarmen met de airco, zodat een aangename gevoelswarmte ontstaat
Spruijt Klimaat - Airco slaapkamer Daikin comfora

Prijsindicatie Airco

Spruijt Klimaattechniek maakt op basis van uw wensen en de door ons geadviseerde mogelijkheden een airconditioning totaalofferte, zonder verrassingen. Wij werken uitsluitend met airco’s van het A-merk Daikin, om zo gegarandeerde kwaliteit te leveren inclusief bijbehorende garantie. Want niets is zo vervelend een installatie te hebben in storing of u heeft vragen, maar het bedrijf is slecht of niet meer bereikbaar of stelt hier geen prioriteit aan. Bij Spruijt lossen we alles gewoon op zoals het hoort.

Wij rekenen airco klimaatinstallatie maatwerk vanaf:

€ 1950,-

Snelle levering & installatie

Complete ontzorging

1 aanspreekpunt van A-Z

All-in pakket, geen onverwachte extra kosten

Afspraak is afspraak

Bezoeken gloednieuwe showroom dat u goede keuze maakt

Inclusief BTW

Onze Werkwijze

Het traject die wij met u als klant globaal doorlopen om een op maat airco klimaatinstallatie te realiseren.

Spruijt Klimaat - Maatwerk Airconditioning voor bedrijven & particulieren

Onze Klanten

Paul Rosier
01/03/2024
Na een goed en prettig overleg over de plaatsing van de airco op onze zolder heeft Martin en collega de installatie top uitgevoerd. Binnenshuis bekabeling zoveel mogelijk uit het zicht weggewerkt en buitenshuis is de bekabeling zoveel mogelijk beschermt tegen weersinvloeden. De buitenunit staat op rubberen voeten om geluid en trillingen te dempen i.p.v. houten balken. Daarnaast wordt na installatie alles netjes opgeruimd en uitleg gegeven over de werking van het apparaat. Kortom, een uitstekende ervaring met Spruijt Klimaattechniek BV.
Marcel Martens
19/02/2024
Na offerte was de airco snel geplaatst en noodzakelijke meterkast aanpassing doorgevoerd. Zeer netjes gewerkt door het plaatsingsteam. Heel blij mee.
Niels Koeman
25/01/2024
Gisteren een airco laten plaatsen, twee nette vakkundige jongens. Binnen no time klaar. Heel netjes afgeleverd. Ik kan Martin zeker aanraden.
Chantal Molenaar
25/01/2024
Snel en vakkundig geholpen! Na een bezoek al snel de offerte binnen en na akkoord volgde de plaatsing snel. Alles is netjes gemonteerd door twee vriendelijke monteurs. Ik ben er heel blij mee, laat de zomer maar komen!
M&E Lepelaar
19/01/2024
Wij hebben verschillende offertes opgevraagd voor de installatie van 2 units. Bij Martin van Spruijt Klimaattechniek hadden we het beste gevoel, zeker na het bezoek aan zijn showroom. De vriendelijke monteurs werken snel en netjes. Ik moest bijvoorbeeld nog een cv leiding verwijderen, voor ik het wist waren de jongens daar al mee bezig. Een aanrader dus!
Dirk Kamphuis
17/01/2024
Prima installatie. Uitstekende service. En snelle levering. Wij zijn er super blij.
Cees de Vries
16/01/2024
Nog nooit meegemaakt dat zo snel en zo vakkundig een ingewikkeld apparaat als de Daikin airco bij ons in de woonkamer is geplaatst. Binnen 2 uur werkend opgeleverd door 2 buitengewoon aardige medewerkers van Spruijt. En dan ook nog eens binnen een week na de bestelling! Indrukwekkend en de 5 sterren zeker waard!
Niels van der Laan
11/01/2024
Wij hebben kortgeleden airco's laten plaatsen door Spruijt Klimaattechniek B.V. en zijn zeer tevreden over het complete proces. Een aantal zaken vind ik belangrijk in dit soort processen, waaronder communicatie. De communicatie was zeer goed en helder. Zo kwam Martin langs en nam hij rustig de tijd om alles door te spreken. Hierbij dacht hij mee met de ideeen die wij zelf hadden, gaf aan wat wel en niet mogelijk was met daarbij toelichting waarom. Ook de verdere communicatie met betrekking tot offerte en installatiedag waren helder en prettig. Daarbij zijn ook alle afspraken nagekomen. Wat verder belangrijk is, is dat netjes gewerkt wordt. Op de installatiedag werd met 3 man gewerkt. Allemaal hebben ze netjes gewerkt, maar nog belangrijker, ze toonden allemaal respect voor het huis en de spullen. Het resultaat mag er zijn, zeer net opgehangen airco's en buitenunit. Waarbij ook de afwerking van topkwaliteit is. Ons huis heeft bijvoorbeeld een gedeelte donker en een gedeelte lichte gevel. Daar is bij de goot rekening mee gehouden door van licht naar donker over te gaan. Ik zou iedereen Spruijt Klimaattechniek B.V. aanraden.
Stefan2068
08/11/2023
Via onze aannemer zijn we in contact gekomen met Martin Spruijt. We hebben een aanbouw laten bouwen en wilde ook graag een airco installatie in meerdere ruimtes in ons huis. De communicatie verliep heel goed. Vlak voordat ze zouden beginnen zijn we nog even naar de gloednieuwe showroom gegaan van Spruijt in de Goorn en ons daar laten adviseren over de verschillende modellen. Zowel alle binnen units als buitenunits staan daar en zijn ook in bedrijf. Afgelopen week is Martin met zijn 2 collega's gekomen om alles te installeren. Binnen een dag waren ze klaar. Wij zijn erg kritisch en vonden het belangrijk dat het gootwerk aan de gevelzijde er netjes uit zou komen te zien. Daar zijn ze zeker in geslaagd, het ziet er heel erg netjes uit. Vooral de goede samenwerking viel erg op. Top gedaan mannen, laat die warme zomers nu maar komen, bedankt!!
Goedendag! Wat is uw vraag?