Airconditioning voor Thuis

Wilt u snel paraat staan voor de warme zomer en ook voor koude winterdag? Met een A merk Daikin airconditioning systeem voor zowel koelen als verwarmen zijn er in verschillende modellen en mogelijkheden. Of uw voorkeur uitgaat naar duurzaamheid, design, vermogen of juist functionaliteit; Martin denkt graag mee voor het meest duurzame en mooiste resultaat klimaatsysteem wat past binnen uw woonsituatie op korte termijn.

Om de verschillen te voelen én zien in verschillende stijlkamers kunt u nu onze gloednieuwe showroom bezoeken op afspraak. Martin beantwoordt dan graag al uw vragen en laat de installaties draaien en maakt direct een offerte voor u op!

Kiezen voor Spruijt 

Korte termijn levering & installatie

Uniek persoonlijk contact

Airco Vakmanschap met 10 jaar ervaring

STEK, F-gassen en VCA gecertificeerd

Begeleiding en installatie airco Martin & team

Afspraak = afspraak

Altijd airconditioning maatwerk installatie

Mogelijkheid bezoeken airco SHOWROOM

Wie is Martin Spruijt?

Een West-Friese jonge ondernemer die in 10 jaar ver is doorgegroeid tot één van de specialisten in het airco klimaattechniek vakgebied. Het leukste aan zijn werk vind Martin dat hij zelf elk project van A-Z persoonlijk met al zijn klanten doorloopt, van voorbereiding tot installatie en oplevering. Met behulp van een vast team is Spruijt in staat om grotere airco projecten aan te kunnen, maar niet de persoonlijke touch te verliezen wat snel schakelen en goed klantcontact bevordert.

Door de variatie van zakelijke en particuliere klanten heeft Martin veel op maat praktijkervaring opgedaan, zodat voor iedere klant dé op maat oplossing te vinden is. Met de huidige ontwikkelingen is er veel vraag naar een (design) airco die kan koelen en verwarmen met A+++ rendement. Let op: wij leveren en installeren geen lucht/water warmtepompen.

Nu is het ook mogelijk om in onze gloednieuweSHOWROOM in De Goorn op afspraak alle modellen en mogelijkheden te bekijken én ervaren! Stuur dan een whatsapp bericht of bel om een afspraak in te plannen met Martin.

Martin is altijd van de nieuwste trends op de hoogte en trotse Daikin Dealer om uitstekende garantie  & service te kunnen bieden. Niet geheel onbelangrijk zijn wij STEKF-gassen, VCA gecertificeerd dus weten vaktechnisch goed wat we doen.

Lees zeker onze recensies en laat u inspireren op onze projecten pagina boordevol airconditioning foto’s met tekst en uitleg. In 2023 is het mogelijk om in ons nieuwe pand in de showroom alle modellen en mogelijkheden te bekijken!

Airconditioning Woonkamer

Een prettig klimaat in de zomer en winter door een airconditioning systeem? Dat klinkt comfortabel! Profiteer van de volgende 5 voordelen bij aanschaf van een airco :

  1. De werking en uitstraling zijn zo geoptimaliseerd, dat deze niet opvallen in het interieur en zelfs een design stuk is
  2. Verder kunnen de airco units snel koelen en/of verwarmen met rendement van 400%
  3. Tevens heeft de airco een luchtzuiverende werking
  4. Combinatie mogelijk met zonnepanelen en/of warmtepomp installatie
  5. Tot slot draagt u bij aan verduurzaming door de A+++ airco modellen
Spruijt Klimaat airco Stylish mat zwart

Airconditioning Slaapkamer

De zomers worden heter en langer, daarom kijkt u nu naar de optie voor een airco systeem voor de belangrijkste plek om tot rust te komen: de slaapkamer! Niets is vervelender dan na een drukke lange zomerdag niet in slaap te kunnen komen en te zweten terwijl u de volgende dag weer productief en fit moet zijn. Een airco biedt uitkomst voor deze warmte ontwikkeling. Ook in de nu duurdere winters kunt u op gezette tijden de slaapkamer verwarmen, zodat u niet de kachel de hele dag hoeft te laten meedraaien.

  1. Airco geen luxe, maar een standaard
  2. Daarnaast zijn de split airco wand units fluisterstil
  3. Ook in nachtmodus in te stellen, zodat u geen geluidsoverlast ervaart tijdens het slapen
  4. Bijkomend voordeel is dat de luchtvochtigheid aanzienlijk daalt bij het gebruik
  5. Als laatste is het op een koude dag mogelijk om bij te verwarmen met de airco, zodat een aangename gevoelswarmte ontstaat
Spruijt Klimaat - Airco slaapkamer Daikin comfora

Prijsindicatie Airco

Spruijt Klimaattechniek maakt op basis van uw wensen en de door ons geadviseerde mogelijkheden een airconditioning totaalofferte, zonder verrassingen. Wij werken uitsluitend met airco’s van het A-merk Daikin, om zo gegarandeerde kwaliteit te leveren inclusief bijbehorende garantie. Want niets is zo vervelend een installatie te hebben in storing of u heeft vragen, maar het bedrijf is slecht of niet meer bereikbaar of stelt hier geen prioriteit aan. Bij Spruijt lossen we alles gewoon op zoals het hoort.

Wij rekenen airco klimaatinstallatie maatwerk vanaf:

€ 1950,-

Snelle levering & installatie

Complete ontzorging

1 aanspreekpunt van A-Z

All-in pakket, geen onverwachte extra kosten

Afspraak is afspraak

Bezoeken gloednieuwe showroom dat u goede keuze maakt

Inclusief BTW

Onze Werkwijze

Het traject die wij met u als klant globaal doorlopen om een op maat airco klimaatinstallatie te realiseren.

Spruijt Klimaat - Maatwerk Airconditioning voor bedrijven & particulieren

Onze Klanten

Cees de Vries
16/01/2024
Nog nooit meegemaakt dat zo snel en zo vakkundig een ingewikkeld apparaat als de Daikin airco bij ons in de woonkamer is geplaatst. Binnen 2 uur werkend opgeleverd door 2 buitengewoon aardige medewerkers van Spruijt. En dan ook nog eens binnen een week na de bestelling! Indrukwekkend en de 5 sterren zeker waard!
Niels van der Laan
11/01/2024
Wij hebben kortgeleden airco's laten plaatsen door Spruijt Klimaattechniek B.V. en zijn zeer tevreden over het complete proces.Een aantal zaken vind ik belangrijk in dit soort processen, waaronder communicatie. De communicatie was zeer goed en helder. Zo kwam Martin langs en nam hij rustig de tijd om alles door te spreken. Hierbij dacht hij mee met de ideeen die wij zelf hadden, gaf aan wat wel en niet mogelijk was met daarbij toelichting waarom. Ook de verdere communicatie met betrekking tot offerte en installatiedag waren helder en prettig. Daarbij zijn ook alle afspraken nagekomen.Wat verder belangrijk is, is dat netjes gewerkt wordt. Op de installatiedag werd met 3 man gewerkt. Allemaal hebben ze netjes gewerkt, maar nog belangrijker, ze toonden allemaal respect voor het huis en de spullen.Het resultaat mag er zijn, zeer net opgehangen airco's en buitenunit. Waarbij ook de afwerking van topkwaliteit is. Ons huis heeft bijvoorbeeld een gedeelte donker en een gedeelte lichte gevel. Daar is bij de goot rekening mee gehouden door van licht naar donker over te gaan.Ik zou iedereen Spruijt Klimaattechniek B.V. aanraden.
Stefan2068
08/11/2023
Via onze aannemer zijn we in contact gekomen met Martin Spruijt. We hebben een aanbouw laten bouwen en wilde ook graag een airco installatie in meerdere ruimtes in ons huis. De communicatie verliep heel goed. Vlak voordat ze zouden beginnen zijn we nog even naar de gloednieuwe showroom gegaan van Spruijt in de Goorn en ons daar laten adviseren over de verschillende modellen. Zowel alle binnen units als buitenunits staan daar en zijn ook in bedrijf. Afgelopen week is Martin met zijn 2 collega's gekomen om alles te installeren. Binnen een dag waren ze klaar. Wij zijn erg kritisch en vonden het belangrijk dat het gootwerk aan de gevelzijde er netjes uit zou komen te zien. Daar zijn ze zeker in geslaagd, het ziet er heel erg netjes uit. Vooral de goede samenwerking viel erg op. Top gedaan mannen, laat die warme zomers nu maar komen, bedankt!!
Ben Zwirs
03/11/2023
Goed en snel advies, goed geluisterd naar de wensen. De airco keurig opgehangen en afgewerkt. Dik tevreden en een aanrader.
Elly Ditmar
16/10/2023
Ik heb inmiddels 2 airco units via uw bedrijf. Nadat mijn zoon zeer tevreden was over uw bedrijf heb ik ook besloten informatie bij u in te winnen. Zeer goed advies en uitleg. Daarna volgde de aanschaf en plaatsing. Nette werkwijze ( en lieten geen rommel na). Afwerking van de goten buiten het huis geplaatst zoals ik het graag wilde. Voor zover het mogelijk is natuurlijk. Apparaten nu ruim een half jaar in gebruik en zeer tevreden. Zeker met deze warme zomer.
Mark Hannema
04/10/2023
Uiterst vakkundig, netjes en beleefd.
Ramona Schothuis
13/09/2023
Top bedrijf ! In goed overleg bekijken wat wenselijk is in de woning. Wij hadden het geluk dat we niet lang moesten wachten voor de airco's. Tevreden over monteurs die ze plaatsen en heel tevreden met het resultaat en verkoelende kamers !
Mitchel Havik
10/08/2023
Spruijt Klimaattechniek heeft bij ons in het pand een zestal airco's geplaatst. Nu stonden we ons versteld van de goede communicatie die Martin en Eline leverde. Het was duidelijk dat ze hun structuren goed op orde hadden en straalde veel plezier uit in hun werk. De planning verliep soepel en het geleverde product zijn wij onwijs tevreden mee! Bij verhuizing naar een nieuw pand zonder airco komen wij zeker nogmaals bij ze aankloppen !
John Verweij
10/07/2023
Martin is een aardige installateur, maar ook met verstand van zaken. Goede en duidelijke offerte ontvangen en binnen de afgesproken termijn gemonteerd. Alles volgens een marktconforme prijs. Gaat om een multisplit unit van Daikin geinstalleerd met 3 verschillende binnen units . Dat alles netjes geinstalleerd in 1 dag.
Goedendag! Wat is uw vraag?