• Spruijt Klimaat - Maatwerk Airconditioning voor bedrijven & particulieren

Fleximodellen airconditioning

Een flexibele oplossing die laag aan de wand wordt geïnstalleerd, bijvoorbeeld onder een raam. Dankzij hun compacte vorm nemen ze discreet de plaats in van traditionele radiatoren. Omgedraaid wordt dit flexibele model een plafondonderbouwmodel.

De fleximodellen bezorgen u alle vrijheid: ze worden aan het plafond of laag aan de wand geïnstalleerd. Beide opties staan garant voor uw comfortbeleving. Ook ’s nachts zorgt Spruijt Installatietechniek voor u. Met de nachtstand bent u verzekerd van een comfortabele nachtrust zonder plotselinge temperatuurwijzigingen. Bovendien werken de binnen- en de buitendelen van onze airconditioners fluisterstil. Zo blijft de rust in uw woning en die van de buren gegarandeerd.

Eigenschappen fleximodellen:

  • Licht gewicht
  • Compact en afgerond ontwerp
  • Energiebesparend
  • Nauwelijks hoorbaar
  • Installatie aan het plafond of laag aan de wand

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden bij u door te spreken klik dan hier.

Onze Klanten

John Verweij
10/07/2023
Martin is een aardige installateur, maar ook met verstand van zaken. Goede en duidelijke offerte ontvangen en binnen de afgesproken termijn gemonteerd. Alles volgens een marktconforme prijs. Gaat om een multisplit unit van Daikin geinstalleerd met 3 verschillende binnen units . Dat alles netjes geinstalleerd in 1 dag.
Robert Vellema
09/07/2023
Airco laten installeren door Spruijt klimaattechniek. Echt vakwerk alles gaat in overleg. Na installatie is alles opgeruimd.
cees Spruijt
07/06/2023
Op een zeer prettige manier geholpen waarbij er in goed overleg is gekeken welk type installatie het beste was voor ons huis en hoe deze te plaatsen. De installatie is door twee zeer kundige personen gedaan die niet zijn weg gegaan voor dat alles weer opgeruimd was, echt een aanrader dit bedrijf.
Dick Nannes
01/06/2023
2 Mei werdt de Airco geinstalleerd bestaande uit 2 prefera binnen units 1 een Buitenunit Multisplit Jongens hebben zeergoed vakwerk en netjes werk geleverd daar ik zelf ook in de instalatie branche werk is dit bedrijf zeer aan te raden Goed advies en afspraken nagekomen.
Fets Folkers
30/05/2023
Zeer tevreden over het advies en werk dat geleverd is door Martin en zijn monteurs.
Esmond Berkhout
29/05/2023
Super vakman! Duidelijke communicatie, komt afspraken na. Geleverde product is van topklasse en stil. Denkt goed mee in het vinden van oplossingen. Zou hem zeker aanbevelen.
J. Witteveen
29/05/2023
Snel geleverd, en vakkundig geïnstalleerd. Ben er uitermate tevreden over!
td.ietje ....
28/05/2023
Afgelopen januari 2023 hebben wij via Martin Spruijt boven en beneden, na alle tevredenheid een airco laten plaatsen. Wat een superfijn bedrijf, en vakbekwame mensen. Wij zijn erg blij met de daling van het gasverbruik, omdat wij met onze airco ook kunnen verwarmen. Heel hartelijk bedankt, Martin en werknemers! Wij bevelen jullie van harte aan! Groetjes Theo & Aliene
peter bakker
22/04/2023
Prima geholpen met advies. Snel geleverd en netjes gemonteerd.
Goedendag! Wat is uw vraag?