• Spruijt Klimaat - Maatwerk Airconditioning voor bedrijven & particulieren

ICTZ – Hoorn – Standaard wandunit

In het kantoorpand van ICTZ (ICT met Zorg) in Hoorn zijn een viertal nieuwe airco installaties geplaatst, vanwege het in gebruik nemen van een aantal nieuwe kantoorruimtes. Ook de eerste en tweede verdieping zijn nu voorzien van een comfortabel klimaat zowel in de zomer als winter.

De luchtvochtigheid, temperatuur, het vochtpeil en de luchtzuiverheid zijn hiermee binnen handbereik voor een optimaal klimaat en comfort. Door de moderne inverter technologie van de Daikin installaties en het revolutionaire koudemiddel R-32 wordt het energierendement bij zowel koelen als verwarmen verhoogt tot A+++ .

Om de nieuwe airconditioning goed te laten draaien, waren aanpassingen van de elektricien nodig om voldoende voeding te hebben. Dit is in samenwerking met de opdrachtgever in orde gemaakt.

Naar aanleiding van een positieve referentie heeft ICTZ voor Spruijt Klimaattechniek gekozen. Bovendien neemt Spruijt Klimaattechniek het onderhoud van de bestaande systemen onder haar hoede, zodat er controle is van een goed functionerend klimaatsysteem in het gehele pand en worden storingen voorkomen.

Wilt u dit ook?

Goedendag! Wat is uw vraag?