• Spruijt Klimaat - Maatwerk Airconditioning voor bedrijven & particulieren

Airco en Warmtepomp laten plaatsen

Hieronder een beknopt overzicht van uiteenlopende zakelijke en particuliere projecten die Spruijt Klimaattechniek heeft gerealiseerd in de afgelopen jaren in het werkgebied Noord-Holland.

Onze kracht ligt in het snel en vakkundig leveren en installeren van hoogwaardige airconditioning & warmtepomp systemen door een ervaren en gecertificeerde vakman. Één aanspreekpunt, kwaliteit, snel schakelen en volledige ontzorging zijn kernwaarden waar wij voor staan. Wij hebben ruimschoots ervaring op het gebied van duurzame klimaatbeheersing.

Het conditioneren: koelen/verwarmen van woonkamer, kantoor, winkel, slaapkamer, sportschool is ons niet vreemd.

Binnen één week uw klimaatvraagstuk oplossen door een gecertificeerde vakman?

Bel voor een vrijblijvend advies naar Martin op 06 – 11105046. Ook een e-mail sturen met uw vraag is geen probleem.


Aanschaf

Er wordt eerst gekeken naar de ruimte als u denkt aan een complete op maat installatie, dit kan groot of klein. Aan de hand van de ruimte wordt het benodigde vermogen berekend. Daarna wordt naar uw wens een type airco + de meest duurzame oplossing (in combinatie met eventuele zonnepanelen) of warmtepomp installatie. Wij werken veelal met klimaatsystemen van o.a. Daikin.

Onderhoud 

Naast het leveren en installeren van nieuwe duurzame systemen, bieden wij ook onderhoud aan reeds bestaande systemen. Voor een optimale werking van de installatie is het van groot belang om de deze regelmatig te onderhouden.
Tot slot beschikken wij over een storingsdienst welke de problemen spoedig voor u zal oplossen!


Bent u benieuwd wat voor verschillende installaties wij hebben geïnstalleerd? Kijk dan op onze projecten pagina.

klimaatinstallatie Alkmaar bedrijfspand groot

Onze Klanten

Goedendag! Wat is uw vraag?