• Spruijt Klimaat - Maatwerk Airconditioning voor bedrijven & particulieren

Wandmodellen airconditioning

Elegante en stijlvolle modellen, perfect voor kleinere ruimtes. Ze zijn energiezuinig en efficiënt en vormen de ideale oplossing voor uw woonruimte, keuken, slaapkamer, kantoor.

Maak uw keuze uit verschillende wandmodellen. Het zijn stuk voor stuk stijlvolle, energiezuinige modellen die u eenvoudig bedient met een overzichtelijke afstandsbediening. Sommige beschikken over een 3D-luchtstroomfunctie waardoor zelfs de kleinste hoeken van uw grootste ruimte verwarmd of gekoeld worden.

Eigenschappen wandmodellen:

  • Slanke en compacte vormgeving
  • Energiebesparend
  • Optimale luchtverdeling
  • Bewegingssensor voor efficiënte werking

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden bij u door te spreken klik dan hier.

Onze Klanten

Cees de Vries
16/01/2024
Nog nooit meegemaakt dat zo snel en zo vakkundig een ingewikkeld apparaat als de Daikin airco bij ons in de woonkamer is geplaatst. Binnen 2 uur werkend opgeleverd door 2 buitengewoon aardige medewerkers van Spruijt. En dan ook nog eens binnen een week na de bestelling! Indrukwekkend en de 5 sterren zeker waard!
Niels van der Laan
11/01/2024
Wij hebben kortgeleden airco's laten plaatsen door Spruijt Klimaattechniek B.V. en zijn zeer tevreden over het complete proces.Een aantal zaken vind ik belangrijk in dit soort processen, waaronder communicatie. De communicatie was zeer goed en helder. Zo kwam Martin langs en nam hij rustig de tijd om alles door te spreken. Hierbij dacht hij mee met de ideeen die wij zelf hadden, gaf aan wat wel en niet mogelijk was met daarbij toelichting waarom. Ook de verdere communicatie met betrekking tot offerte en installatiedag waren helder en prettig. Daarbij zijn ook alle afspraken nagekomen.Wat verder belangrijk is, is dat netjes gewerkt wordt. Op de installatiedag werd met 3 man gewerkt. Allemaal hebben ze netjes gewerkt, maar nog belangrijker, ze toonden allemaal respect voor het huis en de spullen.Het resultaat mag er zijn, zeer net opgehangen airco's en buitenunit. Waarbij ook de afwerking van topkwaliteit is. Ons huis heeft bijvoorbeeld een gedeelte donker en een gedeelte lichte gevel. Daar is bij de goot rekening mee gehouden door van licht naar donker over te gaan.Ik zou iedereen Spruijt Klimaattechniek B.V. aanraden.
Stefan2068
08/11/2023
Via onze aannemer zijn we in contact gekomen met Martin Spruijt. We hebben een aanbouw laten bouwen en wilde ook graag een airco installatie in meerdere ruimtes in ons huis. De communicatie verliep heel goed. Vlak voordat ze zouden beginnen zijn we nog even naar de gloednieuwe showroom gegaan van Spruijt in de Goorn en ons daar laten adviseren over de verschillende modellen. Zowel alle binnen units als buitenunits staan daar en zijn ook in bedrijf. Afgelopen week is Martin met zijn 2 collega's gekomen om alles te installeren. Binnen een dag waren ze klaar. Wij zijn erg kritisch en vonden het belangrijk dat het gootwerk aan de gevelzijde er netjes uit zou komen te zien. Daar zijn ze zeker in geslaagd, het ziet er heel erg netjes uit. Vooral de goede samenwerking viel erg op. Top gedaan mannen, laat die warme zomers nu maar komen, bedankt!!
Ben Zwirs
03/11/2023
Goed en snel advies, goed geluisterd naar de wensen. De airco keurig opgehangen en afgewerkt. Dik tevreden en een aanrader.
Elly Ditmar
16/10/2023
Ik heb inmiddels 2 airco units via uw bedrijf. Nadat mijn zoon zeer tevreden was over uw bedrijf heb ik ook besloten informatie bij u in te winnen. Zeer goed advies en uitleg. Daarna volgde de aanschaf en plaatsing. Nette werkwijze ( en lieten geen rommel na). Afwerking van de goten buiten het huis geplaatst zoals ik het graag wilde. Voor zover het mogelijk is natuurlijk. Apparaten nu ruim een half jaar in gebruik en zeer tevreden. Zeker met deze warme zomer.
Mark Hannema
04/10/2023
Uiterst vakkundig, netjes en beleefd.
Ramona Schothuis
13/09/2023
Top bedrijf ! In goed overleg bekijken wat wenselijk is in de woning. Wij hadden het geluk dat we niet lang moesten wachten voor de airco's. Tevreden over monteurs die ze plaatsen en heel tevreden met het resultaat en verkoelende kamers !
Mitchel Havik
10/08/2023
Spruijt Klimaattechniek heeft bij ons in het pand een zestal airco's geplaatst. Nu stonden we ons versteld van de goede communicatie die Martin en Eline leverde. Het was duidelijk dat ze hun structuren goed op orde hadden en straalde veel plezier uit in hun werk. De planning verliep soepel en het geleverde product zijn wij onwijs tevreden mee! Bij verhuizing naar een nieuw pand zonder airco komen wij zeker nogmaals bij ze aankloppen !
John Verweij
10/07/2023
Martin is een aardige installateur, maar ook met verstand van zaken. Goede en duidelijke offerte ontvangen en binnen de afgesproken termijn gemonteerd. Alles volgens een marktconforme prijs. Gaat om een multisplit unit van Daikin geinstalleerd met 3 verschillende binnen units . Dat alles netjes geinstalleerd in 1 dag.
Goedendag! Wat is uw vraag?